Naast het testen van delicatessen en kaas, testen wij ook accessoires voor bij een heerlijke kaasplank.
Accessoires voor kaas maken het serveren, snijden en presenteren van kaas gemakkelijker en stijlvoller. Hier zijn enkele populaire accessoires en hun functies:
Verschillende kazen vereisen verschillende messen:
Voor kazen zoals Parmezaan of Pecorino is een rasp handig om fijne schaafsels of krullen te maken, ideaal voor pasta of salades.
Onmisbaar voor liefhebbers van kaasfondue. Bestaat meestal uit een pan, brander en lange vorken.
Deze glazen of plastic stolpen beschermen kaas tegen uitdroging en houden geur binnen, ideaal voor opslag en presentatie.
Kleine vorkjes of prikkers worden gebruikt bij het serveren van blokjes kaas, vaak gecombineerd met dips of fruit.
Speciaal ontworpen dozen of bakjes met luchtdoorlatend materiaal helpen bij het bewaren van kaas, zodat de juiste vochtigheid behouden blijft.
Voor harde kazen zoals Parmezaan, handig voor aan tafel serveren.
Heb je een specifieke gelegenheid in gedachten waarvoor je kaasaccessoires nodig hebt?